Welkom bij La Vista Bed & Breakfast!*

Als u op zoek bent naar iets om te ontspannen en tot rust komen, zoek dan niet verder. La Vista is gelegen in de prachtige, wit gewassen dorp Cómpeta in het hart van de regio Axarquia van Andalusië.

Kom en verblijf in een authentieke, wit gewassen , 200 jaar oude Spaanse casa. We hebben vier kamers met eigen badkamer en serveren onze verse continentaal ontbijt op uw keuze van onze vijf terrassen, allemaal met een prachtig uitzicht tot aan de Middellandse Zee.

We hebben ook een ruim bemeten zwembad** waar u kunt afkoelen, leun achterover en geniet van een cerveza of een glas vino.

**Het zwembad is gesloten Novemeber tot April.

Als actief is meer uw stijl dan La Vista heeft genoeg om u te bieden hebben!

Wij zijn gelegen op loopafstand van de Almijara y Alhama nationaal park, met talloze wandelingen, wandelen, paardrijden en mountainbiken voor onze deur.

Loop naar het verloren dorp Acebuchal, of neem een wijntour en lunch in het bekroonde Bodegas Bentomiz wijngaard.

Rit naar de mooie dorpjes Canillas de Albaida of Árchez en dan terug om af te koelen in ons zwembad, voor de besteding van de avond in een van de vele uitstekende restaurants en bars Cómpeta's.

Wat de reden van uw komst, we kijken ernaar uit u te ontmoeten binnenkort!

*Denk eraan dat Cómpeta ligt aan de zijkant van een berg. Er zijn vele steile hellingen en trappen. La Vista zelf is verdeeld over verschillende niveaus en als gevolg van de leeftijd van het huis heeft een aantal steile trappen, die sommige minder goed in staat mensen moeilijk kunnen vinden.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2020 La Vista B&B,

 Cómpeta, Andalusia

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now